Nyhetsflöden
Senaste nyheterna på dalademokraten.se
RSS för dalademokraten.se

 • Stjärnans sköna mustasch-diss: "Det blir bara löjligt"
  Mustaschkampen är över för i år och skidlandslagen har gjort sitt bästa för att uppmärksamma kampen mot prostatacancer. De har också odlat mustasch, eller försökt, och i länken nedan ser du resultatet. I TV-inslaget ovan kan du höra stjärnorna, även de som inte kan odla mustasch, prata om varför välgörenhet är viktigt och vem som har bästa skäggväxten.

 • Kylmäkorpi klar för Masarna
  Joonas Kylmäkorpi kommer närmast från Dackarna där han landande på snittet 1,608.

 • Mehmet Kaplan på hemmaplan
  Mehmet Kapland åker på torsdag till Paris för att delta i en konferens om grönt stadsbyggande på klimatkonferensen.

 • Emilia blev Leksands Lucia 2015
  Årets Lucia i Leksand heter Emilia Leander från Åkerö. Hon kröntes av Företagarföreningens ordförande Christer Löfdahl på Torget under helgens julmarknad. Förra årets Lucia - Linnea Hedlund – överräckte Luciakronan.

 • Råndömd 27-åring greps med flickvän för grovt rån
  Förövare och offer känner varandra och var möjligen på samma fest när något ledde till knivhot och till att offrets blev skuren och avtvingad bland annat pengar och sin bilnyckel. Bilen försvann från platsen där den parkerats och har så vitt känt ännu inte påträffats.

 • Sju läkare har sökt till ambulanshelikoptern Dalarna
  Sjuksköterskorna har en bakgrund i akutsjukvården där det ofta ingår uppdrag att köra ambulans på marken, betonar Tomas Riman, divisionschef kirurgiska enheter i landstinget.

 • Skrällen tar plats i skidlandslaget – här är hela truppen
  I helgen väntar säsongens andra världscuptävling. Norska Lillehammer välkomnar skideliten mellan 5 och 6 december och sammanlagt kommer sex herrar och sex damer att representera Sverige.

 • Framrutan krossades
  En personbil träffades av ett kastat föremål på Krylbovägen i Avesta. Framrutan på bilen gick söder. Föraren tror att någon kastat något från viadukten.

 • Tjuven stod i hallen
  Solvändan i Krylbo är ett så kallat trygghetsboende. En äldre kvinna vaknade i sin lägenhet av att någon var inne i hennes lägenhet. Hon steg upp och mötte i hallen en man som frågade om hon hade mediciner. När hon svarade nej gick mannen.

 • Misshandel på krogen
  En man i 25-årsåldern har polisanmält att han misshandlades av en jämnårig man på toaletten på Kings Arms natten till lördag. Mannen ska ha blivit slagen i ansiktet med en knytnäve.

 • Etnolog talar i Dala-Järna om Dalarnas bortglömda samer
  Fjällsamerna i Idre på gränsen till Härjedalen har alla hört talas om, men att samerna fanns utbredda i resten av Dalarna är det nog många som har missat.

Samverkan i Tängerdalen, Körs med: Joomla, Ubuntu, PHP and MySQL E-Post: info@tangerdalen.se
Denna webbplats är utvecklad av LinuxBox.SE, webbhotell för endast 1 kr per dag, inga dolda kostnader. www.LinuxBox.SE