Nyhetsflöden
Senaste nyheterna på dalademokraten.se
RSS för dalademokraten.se

 • Trött handel på börsen
  När handeln stängde hade OMXS-index tappat 0,2 procent till 453,8. Handeln har under veckan präglas av fortsatt geopolitisk oro, mot bakgrund av konflikterna i Gaza och Ukraina.

 • Båda parter talar ut efter rasistattack
  – De skrek apa, neger och jävla Mohammed till mig, det var barn på platsen, säger Amir Azrafshan.

 • Alexandersson vann O-ringen - igen
  "Jag har alltid känt mig inspirerad när det varit dags för start i O-ringen. De senaste åren har tävlingen också avgjorts efter VM då många av mina konkurrenter kanske känt sig trötta samtidigt som jag varit motiverad, säger Tove Alexandersson och försöker ge fler förklaringar till sin styrka på just O-ringen:"

 • Norsk polis höjer beredskapen
  När Gunhild Aubert Opdal promenerade genom Aker Brygge i centrala Oslo var det vanligtvis livfulla området, med många uteserveringar, glest befolkat.

 • Svårt skadad efter drunkningstillbud
  En kvinna i 60-årsåldern vårdas för livshotande skador efter ett drunkningstillbud på en badplats i Bredsand utanför Sundsvall, skriver lokala medier.

 • Bandidosärendet får vänta
  Det var den 26 maj som polisen ingrep mot Bandidos klubblokal i Borlänge. I samband med tillslaget misstänktes ett tiotal personer för att ha varit inblandade i den narkotikahärva som uppdagats, men enbart två av männen greps och har nu suttit häktade sen i slutet av maj. En av männen, en 37-årig man, förmodas vara ledare i Bandidos i Borlänge.

 • Jätteras för kritiserat nätbolag
  På fredagen återupptogs handeln i det kontroversiella nätbolaget Cynk Technology och kursen rasade omedelbart med över 80 procent. Den amerikanska finansmyndigheten, SEC, hade stoppat handeln i aktien till den 24 juli.

 • Brand på studentboende släcktes
  En brand som startade i ett kök på ett studentboende i Lund under fredagseftermiddagen släcktes en kort stund senare. Ingen person kom till skada.

 • Palestinier dödade på Västbanken
  Dödssiffran stiger när Israels anfall mot Gaza gått in på det 18:e dygnet. Två kvinnor, varav en gravid, fanns bland offren för nattens anfall. Nu har dödssiffran passerat 800, säger en talesperson för ambulansen till AFP. Sedan militäroperationen inleddes har 33 israeliska soldater dött.

 • Överklagar valförlust i Indonesien
  Förloraren i presidentvalet i Indonesien, exgeneralen Prabowo Subianto, har överklagat resultatet till författningsdomstolen. Enligt en talesperson för Prabowo Subiantos valkampanj har de lämnat in bevis till domstolen från 52 000 vallokaler som visar på valfusk.

 • Man svårt skadad efter badolycka
  En 31-årig man vårdas för livshotande skador på sjukhuset i Lund, efter att ha varit nära att drunkna vid badplatsen på Dalby stenbrott.

Samverkan i Tängerdalen, Körs med: Joomla, Ubuntu, PHP and MySQL E-Post: info@tangerdalen.se
Denna webbplats är utvecklad av LinuxBox.SE, webbhotell för endast 1 kr per dag, inga dolda kostnader. www.LinuxBox.SE